Foto: Wiljan Bekker
Foto: Wiljan Bekker Foto: Wiljan Bekker

Roadtrip door Scandinavië voor goed doel

WIJCHEN - Mariëlle Wemer en Toon van Eck, van Van Eck metaaltechniek, vertrekken 6 januari in hun 'sponsorauto' naar Scandinavië, om mee te doen met de zevende editie van de ScanCoveryTrial. De auto zit bijna helemaal volgeplakt met logo's van sponsoren. Aan het autoavontuur zit een goed doel verbonden.

Het tweetal sponsort met hun bedrijf al jaren Stichting Hoogvliegers. Deze stichting heeft als doel ernstig zieke kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Met de deelname aan de ScanCoveryTrial hebben Mariëlle en Toon een recordbedrag van 11.000 euro opgehaald voor de stichting.

Sponsors
Er zijn ook bedrijven geweest die het tweetal op een andere manier hebben gesponsord. Zo heeft Auto Deen uit Horssen de auto helemaal klaar gemaakt voor de trial. De auto is nu bestand tegen temperaturen van bijna vijftig graden onder nul, de verlichting is afgestemd op een donder sneeuwrijk gebied en is er internet in de auto. Het tweetal vertrekt 6 januari en hoopt 15 januari weer heelhuids terug te keren in Wijchen. Mariëlle en Toon zijn live te volgen via de site of Facebookpagina van ScanCoveryTrial (team 91). Meer informatie over de stichting en de mogelijkheden tot sponsoring: www.stichtinghoogvliegers.nl.
?