Foto: Twan van der Zandt
Foto: Twan van der Zandt Foto: Twan van der Zandt

Jubilarissen DIO'30

DRUTEN - Tijdens de Algemene Jaarvergadering van DIO'30 op woensdag 14 december zijn een dertiental leden in het zonnetje gezet en gehuldigd.

Ad Derks werd gehuldigd omdat hij 60 jaar lid is van de vereniging. Mari van den Bosch, die helaas niet aanwezig was, is 50 jaar lid. Bij Ramon Bosch, Bas van de Klok, Wim Vos en Ruud Winters werd de speld van 40 jaar lidmaatschap opgespeld. Geert Jan van de Poel en Cees Visschers waren helaas niet aanwezig.

Tot slot waren er nog vijf leden die 25 jaar lid zijn van de vereniging; Hans Berendsen, Hank Stekelenburg, Hans Warfman, Bram Berendsen en Jeffrie Lelieveld. De laatste twee konden helaas niet aanwezig zijn.

Volleybalkampioen

GROESBEEK - De meiden van volleybalvereniging Isala'77 B1 zijn afgelopen weekend kampioen geworden in de tweede klasse. De meiden speelden een goede competitie, maar de spanning kwam echter pas aan het eind van de periode. De laatste wedstrijden van deze competitie moesten de meiden het namelijk opnemen tegen de naaste concurrenten.

De slotwedstrijd van de competitie speelden de meiden in Groesbeek tegen Ikaros. De teams gingen gelijk op, maar Isala wist op de beslissende momenten de sets naar zich toe te trekken en het kampioenschap binnen te halen. De meiden spelen de tweede seizoenshelft in de eerste klasse.

Foto: Hetty Westerdijk