Don't Look Back treedt tweede kerstdag om 21.00 uur op.
Don't Look Back treedt tweede kerstdag om 21.00 uur op. Foto: Don't Look Back

Don't Look Back geeft kerstconcert bij 'Lamers'

DRUTEN - Sixtiesband Don't Look Back treedt maandag 26 december op in Café De Gouden Leeuw te Druten. Al vaker heeft de band daar een avond verzorgd vol muziek uit de jaren zestig. Toch heeft deze avond een speciaal tintje: het is namelijk de laatste kerst die Willy en Thea Lamers achter de bar van het café zullen doorbrengen als kasteleinsechtpaar.

Don't Look Back is een band die zich heeft toegelegd op het spelen van muziek uit de jaren zestig. De leden zijn echte liefhebbers, met veel muzikale ervaring. Door de jaren heen hebben ze een reputatie opgebouwd door hun repertoirekeuze en de aanpak van de gekozen nummers. Ze spelen met veel plezier nummers van The Beatles, Byrds, Jimi Hendrix, Kinks, Rolling Stones, Searchers, Shadows, Them, Who en andere klassiekers uit de tijd van het oude, vertrouwde vinyl.

Don't Look Back Live
Sinds de oprichting van Don't Look Back, ruim twintig jaar geleden, heeft de band veelvuldig opgetreden in café's en theaters, op festivals, bedrijfs- en themafeesten en bij een groot aantal particuliere gelegenheden. In maart van dit jaar verzorgde de band een concert in Café De Gouden Leeuw en in 2015 traden de muzikanten op tijdens De Dag van Leeuwen.

Bandleden
In verband met de afwezigheid van de eigen drummer staat Don't Look Back tweede kerstdag in Druten op het podium met Jan Lewiszong (zang, gitaar), Johan Schellekens (zang, gitaar, mondharmonica), Hans de Koning (gitaar, zang), Tonny Hendriks (bas, zang) en Ici van Gelder (slagwerk). Het optreden begint om 21.00 uur en de entree is gratis.

De Leste keer
Voordat Willy en Thea Lamers de sleutel van hun etablissement overdragen vinden er nog twee evenementen plaats. Vrijdag 23 december is er een Après Ski Party in De Gouden Leeuw. Het feest duurt van 21.00 tot 02.00 uur. Op 30 december staat 'De laatste keer De Gouden Leeuw Lamers' op het programma. Deze avond staat in het teken van het afscheid van Willy en Thea Lamers. Na 54 jaar dragen zij de sleutel over. Reden voor de bezoekers en andere belangstellenden om Thea, Willy, John, Anita, Margo en de rest van de familie de hand te schudden en, gezamenlijk, herinneringen op te halen. Vanaf 19.00 is er muziek en een hapje en drankje. De Gouden Leeuw is vrijdag 30 december geopend vanaf 10.00 uur tot 31 december 02.00 uur.