Maarten Kocken voor het nieuwe ontwerp van het pand.
Maarten Kocken voor het nieuwe ontwerp van het pand. Foto: Ruben Schiks

Vernieuwde winkel Keurslagerij Lemmers door Maarten

Meer ruimte voor beleving van het slagersambacht

BENEDEN-LEEUWEN - Het pand van Keurslagerij Lemmers door Maarten, aan de Zandstraat in Beneden-Leeuwen, wordt de komende periode grondig verbouwd. Voorafgaand daaraan beleeft de slagerij traditiegetrouw de drukste tijd van het jaar. Op zaterdag 24 december heeft Maarten Kocken een speciale kerstactie, in samenwerking met De Waal Autogroep. Klanten kunnen zich deze dag thuis laten brengen door een van de twee blinkende Skoda's die bij de slagerij voor de deur staan.

Medio februari opent de geheel vernieuwde winkel van Keurslagerij Lemmers. Het nieuwe winkeloppervlak wordt gerealiseerd over de gehele breedte van het pand, waardoor er ruimte ontstaat voor meer beleving van het slagersambacht. Tijdens de verbouwing kunnen klanten gewoon blijven genieten van het vertrouwde aanbod en service. In de vernieuwde winkel wordt onder andere een open keuken gerealiseerd, waar de kwaliteitsproducten van Lemmers live bereid worden. 'Wij staan in de wijde omtrek bekend om onze verfijnde producten uit eigen keuken. De passie voor het ambacht, waarmee wij deze producten bereiden, kunnen wij in die open keuken nóg meer uitstralen. Daarnaast geeft het ons de mogelijkheid om ons huisgemaakte productaanbod uit te breiden', vertelt eigenaar Maarten Kocken gepassioneerd.

Tijdelijk verkooppunt
Tijdens de verbouwing, die 2 januari van start gaat, wordt een tijdelijk verkooppunt gecreëerd aan de achterzijde van de winkel. Daar staan Maarten en zijn medewerkers met dezelfde service en het vertrouwde productaanbod klaar voor hun klanten.

Kerstactie
Op zaterdag 24 december heeft Keurslagerij Lemmers een speciale kerstactie, in samenwerking met De Waal Autogroep. Twee Skoda's sieren de oprit van de winkel, en klanten kunnen zich, met hun kerstboodschappen, laten thuisbrengen. De actie duurt van 9.00 tot 14.00 uur. Als dát geen luxe is de dag voor kerst...

Om de kerstsfeer compleet te maken heten een kerstman en -vrouw de klanten welkom. Tussen 10.00 en 12.00 uur is ook het rendier aanwezig en kan een foto gemaakt worden.