Afbeelding
Foto: Chantal Roest

Boekpresentatie 'Vincent, worteltjes zijn ook oranje' tussen de cavia's

WAMEL - Vorige week woensdag vond de boekpresentatie plaats van 'Vincent, worteltjes zijn ook oranje'. De boeklancering was op een toepasselijke plaats, namelijk tussen de cavia's bij kinderboerderij De Grote Gemeente in Wamel.

Het boek is, via een crowdfundingactie, in slechts acht weken gerealiseerd. De donateurs waren uitgenodigd bij de boeklancering, waarbij ze, onder het genot van koffie/thee en worteltjestaart kennis konden maken met de initiatiefnemers. Uiteraard konden de donateurs gelijk hun exemplaar van het boek in ontvangst nemen.
Met het boek 'Vincent - worteltjes zijn ook oranje' willen de makers Sharon, Marjolijn en Caitlin het onderwerp pesten op een luchtige manier bespreekbaar maken. Caitlin Sas (Keet in het boek) is fotograaf. In haar vrije werk zet zij mensen met een imperfectie in het (dag)licht om hen meer zelfvertrouwen te geven en de wereld te laten zien dat anders zijn, juist bijzonder mooi is. Marjolijn Desmet is communicatieadviseur. Zij is ervan overtuigd dat geloof in jezelf, liefdadigheid naar anderen en de durf om je eigen weg te gaan tot grootse dingen leidt. Sharon Elsen is een getalenteerde illustrator. Met haar tekeningen komt het boek tot leven en wordt de boodschap versterkt. Het boek is vanaf nu te koop, onder andere bij bol.com.