Beuningse Tafeltenniskampioenschappen

BEUNINGEN - Tafeltennis Club Beuningen hield afgelopen zondag de Beuningse Tafeltenniskampioenschappen in sporthal De Tinnegieter. Met 155 deelnemers behoort dit evenement tot een van de grootste toernooien binnen de afdeling Gelre.

In de hoogste klasse van de senioren was het Dicky de Jong van de Veenendaalse vereniging SKF die de eerste prijs in de wacht sleepte. Bij de junioren won Rico Gerritsen uit Huissen.

Beuningse successen
Er waren ook enkele Beuningse successen. Zo leverde FitTafeltennisster Joke Bol een prima prestatie in de D klasse en behaalde hier de eerste prijs. Koen Reijnders drong in de verliezersronde van de senioren A door tot de halve finale en pakte de derde prijs. Henk Posthumus kwam in de finale van de verliezersronde senioren C uit tegen Dolly ten Geuzendam uit Weurt. Na een zeer spannende wedstrijd kwam Dolly als kampioen uit de bus.
In de junioren B klasse leverde Lotte van de Heide een uitstekende prestatie door als tweede te eindigen. In de verliezersronde van deze klasse was het de Beuningse Emma van Merwijk die met de derde prijs naar huis ging. In de winnaarsronde van de C klasse kwam Maxim Kashirskiy uit Beuningen in de halve finale. Helaas verloor hij deze wedstrijd, maar pakte alsnog de derde plaats.