Ben van Beuningen en zijn kookteam staan in de startblokken om de gasten een feestelijk diner te serveren.
Ben van Beuningen en zijn kookteam staan in de startblokken om de gasten een feestelijk diner te serveren. Foto: Ger Loeffen

Kerstdiners in Ewijk, Weurt en Winssen

Door Ger Loeffen

EWIJK - Op het kerstmenu van Eetpunt Ewijk staan dit jaar maar liefst vijf gangen. Een amuse van gerookte eendeborst, verse tomaten roomsoep, kipfilet of een haasje van de kabeljauw, groente met pommes duchesse en een nagerecht. Bij dit kerstdiner wordt een prima glas wijn geschonken en afgesloten met koffie een chocolade. Ben van Beuningen en zijn kookteam staan al in de startblokken om u weer een heerlijke feestelijk diner te serveren.

De prijs voor deze maaltijd bedraagt 15 euro, waarvan de helft naar de voedselbank gaat. De vaste bezoekers van de dagopvang in Ewijk betalen slechts 7,50 euro.
Weurt
Ook in Weurt staat er dit jaar een kerstmenu op het programma. Het gezamenlijke kerstdiner in De Kloosterhof geniet veel belangstelling. Zo veel zelfs dat het beschikbaar aantal plaatsen is volgeboekt. Op 5 januari wordt er een nieuwjaarsdiner geserveerd. Hiervoor zijn nog wel enkele plaatsen vrij. Belangstellenden kunnen vanaf 12.30 uur aanschuiven. Deelnemen kost 7,50 euro.

Winssen
Het kerstdiner in Winssen wordt geserveerd in De Paulus. Op dinsdag 20 december kan men om 12.00 uur aanschuiven voor het driegangendiner. Evenals in Weurt bedragen de kosten slechts 7,50 per persoon. Uiteraard wordt daar ook een glaasje wijn bij geserveerd.

Reserveren voor deze kerstdiners kan tot 8 december via Stichting Perspectief, via tel. 024-675 09 39. Wees er snel bij, want net als vorig jaar wordt het weer gezellige druk.

De ingrediƫnten voor deze diners worden zoals altijd beschikbaar gesteld door de Jumbo Supermarkten. Alleen Eetpunt Ewijk koopt zelf zeer scherp in, maar schenkt de gift van Jumbo aan de voedselbank.