De kerstshow bij Tuincentrum Bull.
De kerstshow bij Tuincentrum Bull. Foto: Hein Baks

Kerstshow bij Tuincentrum Bull uitgebreid

BEUNINGEN - De winter is in aantocht, dus is het tijd voor gezelligheid. Tuincentrum Bull is hier goed op voorbereid met een prachtige kerstshow die nu zelfs is uitgebreid tot 3000 vierkante meter.

Door Hein Baks

Het wordt langzaam kouder en donkerder, maar binnen des te knusser en gezelliger. De kersttijd breekt aan en dat is ook de tijd om het interieur weer inrichten met gezellige lichtjes, kussens, schalen, vazen en andere versieringen. Dit jaar met rijke materialen zoals hout en mooie metalen.

Trends
Richard Bull van tuincentrum Bull: "De trend dit jaar is dat alles kan. Alle stijlen zijn geoorloofd: modern, klassiek of kleurrijk: het kan allemaal". "Voor ieder wat wils zogezegd, dus kies de stijl die het beste bij u past. Bij onze kerstshow kunt u genieten van de heerlijke kerstsfeer en de woonaccessoires in vele soorten. Van klassieke ornamenten tot moderne lila lampen" , laat Richard desgewenst weten.

Rijke materialen
"Wat we dit najaar veel zien is het gebruik van rijke, natuurlijke materialen zoals hout, koper, goud en bont", vult Richard aan. "Versier bijvoorbeeld natuurtakken of een houten trap met gezellige kerstverlichting en kerstversieringen". Ook de kopertrend van dit jaar is ook in onze kerstartikelen terug te vinden. Bij het tuincentrum zijn onder andere ook vintage tafels en stoelen te vinden. "Samen met een diversiteit aan woonaccessoires kunt u hiermee uw interieur helemaal winterklaar maken", sluit Richard af.

Kerst
Vanzelfsprekend ontbreekt de kerstboom niet bij de kerstshow. Tuincentrum Bull heeft een grote keuze uit (kunst)bomen en uiteraard een ruime waaier kerstballen, engeltjes, tierlantijnen en lichten om de boom mee te versieren. Voor zowel binnen als buiten.

Tuincentrum Bull is zeven dagen per week geopend. Kijk voor de openingstijden op www.tuincentrumbull.nl.