Foto: Annette van den Bogaard
Foto: Annette van den Bogaard Foto: Annette van den Bogaard

Woonwensen bespreken met interieurstylist Bij Nett

DRUTEN - In de winkel van Annette van den Bogaard is het al volop kerst. Ballen, bomen en sfeervolle verlichting hebben hun plek verworven tussen de meubels en interieur accessoires. Samen geven ze de Drutense interieurzaak Bij Nett een sfeervolle aanblik.

'We hebben dit jaar een mooie kerstcollectie ingekocht', vertelt Annette, terwijl ze haar oog laat glijden over een boom met kleurrijke kerstballen van stof en fluweel. 'Toch kiezen we er bewust voor om de winkel niet helemaal in kerstsfeer onder te dompelen. Het is naar mijn idee mooier als je kerstdecoratie en bestaande accessoires combineert. Als je dat op subtiele wijze doet, heeft dat veel meer effect.' Om de seizoensgebonden items tot hun recht te laten komen, is de winkel recentelijk gerestyled. Sindsdien oogt de knusse winkel een stuk ruimer.

Interieuradvies
Bij Nett biedt, behalve een groot assortiment woonaccessoires, interieuradvies op maat. 'Wij helpen mensen graag bij het (her)inrichten van hun woonruimte. Meubels verplaatsen, een nieuw kleurtje op de muur, 'het juiste vloerkleed' of een andere bank is vaak al genoeg om het interieur een grondige metamorfose te geven', vertelt Annette. 'Soms is zelfs het ánders inrichten van de ruimte al genoeg. Wij adviseren mensen daarin. Daarbij vinden we het belangrijk om nieuwe producten te combineren met bestaande items.'

Actie koopzondag
Degenen die deze tijd van het jaar aan willen grijpen om iets in het interieur te veranderen, kunnen zondag 27 november bij de woonwinkel terecht voor een adviesgesprek. Interieurstylist Fenna is dan aanwezig om woonwensen te bespreken en interieurtips te geven. Naderhand ontvangt men een schetstekening van de mogelijkheden. De kosten voor een adviesgesprek bedragen 29,95 euro. Van te voren een afspraak maken is nodig en kan via tel. 0487-78 51 00.