Foto: Winterfair Wamel
Foto: Winterfair Wamel

Winterfair Wamel beleeft vierde editie

WAMEL – In Wamel wordt zondagmiddag 27 november van 12.00 tot 17.00 uur voor de vierde keer een Winterfair gehouden. In het Vrijetijdscentrum, een sfeervolle tent op het naastgelegen Pastoor Kurstjensplein en in zorgcentrum Huize Henricus spelen zich verschillende activiteiten af. De entree is gratis.

De winterfair in Wamel richt zich, met circa 45 standhouders, op lifestyle, beauty, culinair, schminken en knutselen. Het oogmerk is de bezoekers met deze dag in de stemming voor de feestdagen te laten komen. Er zijn muzikale bijdragen van het koor Amicitia, Harmonie Koningin Wilhelmina en muzikant John Brouwer. Daarnaast zijn er onder meer een roofvogelshow, een knuffelhoek van de kinderboerderij Wamel, een mobiele drukpers, op afstand bedienbare modeltrucks, keramiek, schapenvachten en meer. De kerstman maakt eveneens zijn opwachting.
Stichting Historie Wamel is tussen 12.00 en 17.00 uur te vinden in Het Tunneke in Huize Henricus. Zij presenteert onder andere haar aanwinst 'Wamel in vogelvlucht'.