Foto: GroenRijk Beneden-Leeuwen
Foto: GroenRijk Beneden-Leeuwen

Kerstshow GroenRijk genomineerd

BENEDEN-LEEUWEN - De kerstshow van GroenRijk Beneden-Leeuwen is genomineerd voor de titel 'Beste Kerstshow van Nederland'. De jury bestaat zowel uit vakinhoudelijke experts als consumenten die online hun stem uit kunnen brengen. Het tuincentrum aan de Zandstraat in Beneden-Leeuwen is een van de veertig tuincentra in Nederland die zijn geselecteerd voor de publieksprijs.

Tuincentrum GroenRijk in Beneden-Leeuwen is gedurende deze periode een walhalla voor liefhebbers van de gezelligste tijd van het jaar. Van oudsher is de Leeuwense kerstshow één van de grootste van de hele regio. In verschillende sfeerkamers worden bezoekers op verrassende wijze geïnspireerd, met toepasbare voorbeelden voor thuis.

Voor jong én oud
Opgedeeld in verschillende kleurenthema's, van modern tot landelijk en romantisch, is de kerstshow bijzonder aantrekkelijk voor jong én oud. 'Nieuw dit jaar zijn onder andere de blauwtinten en natuurtinten, die met een warme doch moderne stijl in ieders interieur passen', vertelt John Cobussen van GroenRijk. 'Natuurlijk blijft ook traditioneel rood een gewilde kleur. Die authentieke kleur hebben wij eveneens in een nieuw jasje gestoken. Kleine taferelen, zoals opgemaakte glazen, laten zien hoe men met kleine accenten gemakkelijk de mooiste kerstdecoraties kan maken.'
Stemmen
Help GroenRijk om verkozen te worden tot Beste Kerstshow van Nederland. Lezers kunnen hun stem uitbrengen via www.debestekerstshow.nl. Met het uitbrengen van een stem maakt iedereen tevens kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van 50 euro.