Foto: Tingeling
Foto: Tingeling Foto: Tingeling

Nieuwe voorstellingen poppentheater

BEUNINGEN - Poppentheater Tingeling speelt op zondag 20 en 27 november om 10.30 uur de nieuwe voorstelling 'Een bal voor Tingeling', bedoeld voor kinderen van drie tot vijf jaar.

Kabouter Tingeling gaat zijn schoen zetten en een verlanglijstje maken. Hij heeft hier maar één ding op staan: een bal. Als hij op bed ligt, komt Pietje door de schoorsteen om het lijstje op te halen. Eenmaal terug in de schatkamer van Sinterklaas, blijken alle ballen al weggegeven te zijn. Wat nu? Hoewel Sinterklaas erg verkouden is, gaat hij toch met Amerigo op zoek naar een bal. Zal het Pietje en Sinterklaas lukken om er nog op tijd een te vinden voor Tingeling? De kosten voor deze voorstelling bedragen 3,50 euro per persoon.

Pepernoten
Op diezelfde zondagen om 14.00 uur en op woensdag 30 november om 15.00 uur wordt voor kinderen van drie tot acht jaar de voorstelling 'Pepernoten pepernoten' gespeeld. Sint en zijn pieten hebben het druk. Er is nog heel veel te doen voor 5 december.

Emmers vol pepernoten moeten worden gehaald bij de bakker en cadeautjes moeten worden ingepakt. Het ijverige hulppietje Bartholomeo wordt geplaagd, omdat hij stottert. Als Sinterklaas daar achter komt, besluit hij de plaagpiet Pedro een lesje te leren. En zouden pepernoten iets met het verhaal te maken hebben? De kosten voor deze voorstelling bedragen 4 euro per persoon.

Meer informatie
Poppentheater Tingeling is gevestigd aan de Tempelstraat 6 in Beuningen. Reserveren is gewenst via tel. 024-677 70 34. Zie voor meer informatie: www.poppentheatertingeling.nl.