Foto: Nancy van Verseveld
Foto: Nancy van Verseveld Foto: Nancy van Verseveld

Sinterklaas roept Wamelse kinderen op om 'deuren mysterie' op te lossen

WAMEL - De intocht van Sinterklaas in Wamel is op zondag 20 november. Dan worden de goedheiligman en zijn pieten om 10.30 uur onthaald bij de Veerstoep. Burgemeester Steenkamp is aanwezig om hen welkom te heten.

Vervolgens gaan de Sint, zijn pieten, de burgemeester en alle Wamelse kinderen in een optocht naar het Vrijetijdscentrum, waar een geweldig Sinterklaas feest gehouden wordt. Bij slecht weer start het programma om 11.45 uur in het VTC.

Oproep van de Sint
Het is de Sint ter ore gekomen dat in Wamel enkele deuren uit huizen gehaald zijn. De Sint vraagt zich af wat hier de reden voor is. Hij vraagt hiervoor alle Wamelse kinderen goed in de gaten te houden waar dit gebeurd is en wat hiervan de oorzaak is. Hij hoopt met alle Wamelse kinderen dit mysterie op te kunnen lossen.

Live op de radio
Een verslag van de intocht is vanaf 09.00 uur live te beluisteren op ExtraFM. Arno van de Pol en René van Verseveld, bekend van de DoordraaiShow op het radiostation, gaan samen op pad om Sinterklaas te volgen tijdens zijn aankomst.
Dit alles omlijst met de leukste Sinterklaas Hits. De live uitzending duurt tot ongeveer 12.00 uur. Extra FM is te ontvangen via de ether op FM 107.2, via de kabel op FM 93.1 en ook via de website van het radiostation: www.extrafm.nl.