Afbeelding
Foto: Febe van Zwambagt

Succesvolle junioren op dressuurconcours RV De Tolbrug in Rijhal Bergharen

DREUMEL/WAMEL - Rijvereniging De Tolbrug uit Dreumel/Wamel organiseert in het weekend van 12 en 13 november de eerste selectiewedstrijd voor de Kring Rivierenland Oost in Bergharen.

RV De Tolbrug is een kleine rijvereniging in het land van Maas en Waal. Zowel springen, mennen als dressuur zijn in de vereniging vertegenwoordigd. De kleine, maar actieve club kan voor haar dressuurconcours echter rekenen op de komst van enkele bekende amazones, waaronder Mara de Vries en de Bergharense Febe van Zwambagt.

Hoogste klasse
Febe is, met haar paard FS Las Vegas (v. Lord Loxley), uiterst succesvol bij de junioren. Onlangs maakte zij haar wedstrijddebuut voor RS2 Dressage in Nieuw en Sint Joosland bij It's All Dressage. Met RS2 Emporia (v. Armani) reed ze zich eerder naar de top van het klassement in ZZ-Licht. In Bergharen verschijnt zij aan de start met twee paarden in de hoogste klasse.
Het dressuurconcours wordt gehouden in Rijhal Bergharen, Dorpsstraat 13 in Bergharen. Meer informatie over RV De Tolbrug: www.rvdetolbrug.nl.