DIO'30 speelt gelijk tegen Vitesse'08

DRUTEN - DIO'30 heeft aan de thuiswedstrijd tegen het hoger geklasseerde Vitesse'08 één punt overgehouden. Gezien het beeld van de wedstrijd een terechte uitslag, al hadden beide ploegen in de slotfase ook nog de volle winst kunnen pakken.

De eerste mogelijkheid was voor DIO'30, maar een vrije trap ging hoog over. Daarna probeerden beide ploegen een overwicht te krijgen, maar het ging lange tijd gelijk op. Na vierentwintig minuten voetballen kwam de Drutense ploeg op een 1-0 voorsprong, door een kopbal van Niek Vriesema. DIO'30 startte de tweede helft aanvallend, maar Vitesse'08 werd steeds sterker. De Drutense voetballers hadden de handen vol aan de bezoekers en moesten vol aan de bak. Eerst ging er nog een bal naast het doel van Nick Degen, maar een kwartier voor tijd werd het dan toch 1-1. Niet veel later ging een schot van de bezoekers nog naast. In de slotfase kregen beide ploegen nog een mooie kans, maar gescoord werd er niet meer. Door de winst van nummer laatst, SCE, heeft DIO'30 wel dringend een overwinning nodig om niet in de problemen te komen.