v.l.n.r. Paul Brouwer, Martin Hommersom en Caroline Verhees.
v.l.n.r. Paul Brouwer, Martin Hommersom en Caroline Verhees. v.l.n.r. Paul Brouwer, Martin Hommersom en Caroline Verhees. Foto: Eveline van Elk.

Profilering Land van Maas en Waal

'Onze streek heeft veel te bieden, dus dat moeten we ook uitdragen. Het project Profilering Land van Maas en Waal moet ons gebied in de schijnwerpers zetten.'

De gemeenten Druten, West Maas en Waal en Wijchen hebben de handen ineen geslagen om het land van Maas en Waal beter op de kaart te zetten. De focus ligt in eerste instantie op de vrijetijdseconomie.

In het ledenmagazine van de Rabobank Maas en Waal dat deze week bij de leden op de mat valt, wordt ruim aandacht gegeven aan het project Profilering Land van Maas en Waal. Martin Hommersom (Ondernemend Maas & Waal en voorzitter stuurgroep), Paul Brouwer (Rabobank Maas & Waal en lid stuurgroep) en Caroline Verhees (streekcoördinator) geven uitleg over het project en over de stappen die tot nu toe zijn gezet. Ook de verantwoordelijke wethouders van de drie gemeenten, Sjef van Elk (Druten), Paul Loermans (Wijchen) en Sander Bos (West Maas en Waal), komen aan het woord. Het hele artikel is te vinden op http://dichterbij.rabobank.nl/pdf/maasenwaal/2016/3/.