Afbeelding
Foto: Johan van Welie

Annette Mode presenteert wintercollectie

DRUTEN - Afgelopen vrijdag, terwijl buiten de tropische temperaturen haar hoogtepunt bereikten, presenteerde Annette Mode in Druten haar nieuwe wintercollectie. Piazza Schoenmode zorgde voor de schoenen en tassen en de aankleding van de winkel werd verzorgd door Natuurlijk Bloemen van Marieke.

Tijdens de modeshows in de winkel werd de prachtige nieuwe wintercollectie geshowd door 6 modellen. De show was opgedeeld in verschillende thema's en kleurblokken, waarbij binnen elk thema de kleuren en materialen werden gemixt en gematcht om tot een prachtige modebeeld te komen.

Wintertrends
Bezoekers van de shows maakten kennis met de laatste wintertrends. De kleuren die centraal staan deze winter zijn heel divers. Felle kleuren in heldere patronen zoals ruiten en tweeds. De zwart- wit combinaties blijven, maar dan aangevuld met een accentkleur zoals rood of groen. Verder groen-bruine boskleuren in combinatie met blauwtinten en nudetinten, lichte kleuren gecombineerd met camel, zacht bruin of aubergine.

Nieuwe modeshows
Ondanks de warmte buiten deed de airco binnen goed zijn werk en werd het een gezellige en inspirerende dag voor iedereen. Op vrijdag 16 september aanstaande vinden er weer nieuwe modeshows plaats in de winkel om 10.00, 13.00, 16.00 en 19.30 uur.

Wie niet kan wachten op de nieuwe modeshows is van harte welkom om de nieuwste collectie te bewonderen in de winkel van Annette Mode aan de Hogestraat 46 in Druten.

Afbeelding