Opening Van Gessel Ramen en Deuren

BENEDEN-LEEUWEN - Van Gessel Ramen en Deuren heeft vorige week haar showroom aan de Zandstraat 53-04 in Beneden-Leeuwen officieel geopend. Van Gessel Ramen en Deuren is al jaren een begrip in Echteld en de wijde omgeving. Klanten kunnen er terecht voor Weru kunststof kozijnen, houten en aluminium kozijnen, deuren, een dakkapel op maat, zonwering, schuifpuien en vouwwanden.

Van Gessel begon in 1987 met een gespecialiseerd timmerbedrijf in houten kozijnen, ramen en deuren. Vier jaar later werd Van Gessel Weru-vakbedrijf voor Tiel en omgeving. Van Gessel Ramen en Deuren is al vijfentwintig jaar dealer van WERU, en dat wil wat zeggen. Dat betekent vertrouwen in het product en de productontwikkeling. Door deskundigheid en vakmanschap is de onderneming uitgegroeid tot een gerenommeerd en erkend specialist. De uitbreiding van Van Gessel Ramen en Deuren met een showroom in Maas en Waal is de nieuwste ontwikkeling binnen het bedrijf.

Openingsacties
Ter gelegenheid van de opening heeft het bedrijf een aantal aantrekkelijke acties. De showroom is open op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Buiten deze uren is bezoek mogelijk op afspraak, via tel. (0344) 64 25 30. Zie ook: www.vangessel.nl.