Afbeelding
Foto: DijkenSport.nl

DijkenSport.nl houdt testloop

BENEDEN-LEEUWEN - Voor deelnemers aan de DijkenLoop op 4 september, die willen weten hoe ze ervoor staan of het parcours willen verkennen, houdt DijkenSport.nl zondag 21 augustus een testloop.

De 5 en 10 kilometer lopers verzamelen om 10.00 uur op het Dorpsplein bij IJssalon Ohlala aan de Zandstraat in Beneden-Leeuwen. Na een korte warming-up kunnen de deelnemers in hun eigen tempo op weg. Vooraf aanmelden voor deze afstanden is niet nodig. De start van de 21,1 km is om 9.00 uur op de Nieuwstraat in Dreumel, ter hoogte van zwembad De Zeven Morgen. Er is gezamenlijk vervoer vanuit Beneden-Leeuwen naar Dreumel. Deelnemers dienen dan uiterlijk om 8.45 uur bij IJssalon Ohlala te zijn én zich uiterlijk vrijdag 19 augustus aan te melden via hardlopen@dijkensport.nl of via tel. 06- 20 89 50 28. Wie rechtstreeks naar de start in Dreumel gaat hoeft zich niet aan te melden.
Omdat het een testloop is zijn er geen drankposten onderweg. Deelnemers moeten daarom zelf zorgen voor voldoende drinken. Bij elke afstand rijdt vóór en achter de lopers een begeleidende fietser. Meer informatie op www.dijkensport.nl.