Mieke, Bram en Janine (v.l.n.r.) van Janine Mode.
Mieke, Bram en Janine (v.l.n.r.) van Janine Mode. Foto: Ruben Schiks

Janine Mode opent haar deuren

BENEDEN-LEEUWEN - Merken die uniek zijn in de regio. Daarmee willen Janine van Elk en Bram van Koolwijk hun klanten verrassen. Vanaf donderdag 18 augustus openen de deuren van hun nieuwe winkel Janine Mode aan de Zandstraat 57 in Beneden-Leeuwen. Samen met mode-adviseuse Mieke Kuypers-Vermeulen verwelkomen zij de vrouw van nu. 'Van jonge twintigers tot vlotte zeventigers. Met zowel stoere als klassieke kleding hoop ik een breed publiek aan te spreken', vertelt Janine.

Na negentien jaar werkzaam te zijn geweest op verschillende vlakken in de modebranche komt, met de opening van haar winkel, een droom uit voor Janine: 'Ik heb altijd een modezaak willen hebben. Toen dit karakteristieke pand aan de Zandstraat vrijkwam hebben we de stap gezet.' Het pand, in de Leeuwense volksmond bekend als 'de winkel van Fientje de Kuster', ademt sfeer en authenticiteit uit. 'Dat vertaalt zich door naar onze collectie', vertelt Janine gepassioneerd.

Onderscheidend
'Het aanbod aan modezaken in onze omgeving is erg goed en gevarieerd. Ik vind het dan ook belangrijk dat mijn collectie een aanvulling is op het bestaande aanbod. Ik heb daarom gekozen voor een mix van bekende en minder bekende merken, die allen kleurrijk, verrassend en onderscheidend zijn. Tevens bied ik een divers aanbod accessoires en lederen tassen, die iedere outfit compleet maken.'

Openingsweekend
Op donderdag 18 augustus om 16.00 uur wordt de winkel officieel geopend. Iedereen is daarvoor van harte uitgenodigd. Een dag later staan Janine en Mieke vanaf 09.30 uur klaar om een-ieder van advies te voorzien.