Afbeelding
Foto: Bert van der Aa

Van Sommeren Motoren Afferden wordt Hoegee Suzuki Center

AFFERDEN - Van Sommeren Motoren in Afferden wordt Hoegee Suzuki Center. Eigenaar Jan van Sommeren (68) heeft in Marc Hoegee een waardige opvolger gevonden. Hoegee, bekend als Suzuki-specialist in binnen- én buitenland, wordt het nieuwe gezicht van de motorzaak in Afferden.

Met het samengaan van de twee ondernemingen ontstaat een uniek dealerpunt voor Suzuki in Nederland, waar elke motorliefhebber kan worden bediend.
De nieuwe onderneming gaat verder zoals bestaande klanten gewend zijn. Als Suzuki Exclusief-dealer zullen de activiteiten verkoop en service onveranderd hoog in het vaandel staan. Daarnaast zal de kledingshop, waar men onder andere motorkleding en helmen aantreft, worden voortgezet.

Technische staf
De bemanning van de werkplaats te Afferden wordt uitgebreid met de technische staf van Hoegee Motortechniek. Hierdoor ontstaat een werkplaats waar naast de standaard werkzaamheden ook specialistische wensen kunnen worden gerealiseerd. Als ex-MotoGP-monteur en Suzuki huistuner heeft Marc Hoegee jarenlange specialistische technische ervaring. Zo komt de onlangs uitvoerig geteste GSX-S1000 Special R edition uit de keuken van Hoegee, de krachtigste uitvoering van dit type motor.

Jan van Sommeren
Voorlopig zal Jan van Sommeren nog niet van het toneel verdwijnen. De komende jaren blijft hij parttime actief in de nieuwe onderneming, om met zijn, voor velen vertrouwde, werkwijze invulling te geven aan de toekomst van Hoegee Suzuki Center. Hij en zijn vrouw Elly gaan daarnaast genieten van hun vrije tijd.