Ondernemers Dienstencentrum

DRUTEN - Het Ondernemers Dienstencentrum is om de twee weken op dinsdagochtend geopend in d'n Bogerd in Druten (1e verdieping). Tussen 9.00 en 10.00 uur zijn ondernemers en startende ondernemers van harte welkom. Zij kunnen er onder meer terecht met vragen op het gebied van recht, belastingen, het starten of overnemen van een bedrijf, administratie, wet- en regelgeving en (online) marketing.

Sinds 2014 heeft De Kamer van Koophandel geen vestiging meer in Tiel. Uit gesprekken met (startende) ondernemers is gebleken dat zij een aanspreekpunt missen voor vragen op diverse terreinen. Ondernemersvereniging Druten (OVD) en Ondernemend Maas en Waal (OMW) hebben daarom het initiatief genomen tot het oprichten van het Ondernemers Dienstencentrum.

Verschillende ondernemers uit Maas en Waal zijn beurtelings spreekuurhouder. Zij stellen hun kennis en expertise gratis beschikbaar tijdens het spreekuur. De eerstvolgende spreekuren zijn op dinsdag 23 augustus en dinsdag 6 september.

Kijk voor meer informatie over het Ondernemers Dienstencentrum op de website www.ondernemersdienstencentrum.nl. Voor vragen of meer informatie kan men contact opnemen via tel. 0487- 84 06 97 (OVD) of per mail: info@ondernemersdienstencentrum.nl.