Afbeelding
Foto: Ruben Schiks

Campings in Maas en Waal: deel 5

BERGHAREN - In de serie 'campings in Maas en Waal' gaat de Maas&Waler op bezoek bij campings in onze streek. Wat maakt deze campings zo bijzonder en wie zijn de mensen die er komen? Deze week: Camping de Tolbrug in Bergharen.

Gelegen achter De Tolbrug over de Wetering, die Bergharen en Hernen met elkaar verbindt, ligt de natuurrijke camping van Henry van den Heuvel. Men treft er voornamelijk vaste gasten, die er een eigen stacaravan of chalet hebben. 'Over drie jaar hoop ik een heuse 'glamping' te hebben', vertelt Henry ambitieus. 'Een luxe en comfortabele camping, met de charme van kamperen in een natuurlijke omgeving. 'Er verrijzen her en der al echte paleisjes op de camping. Sommige vaste gasten hebben bij ons percelen van wel 300 vierkante meter. Compleet met prieel en buitenkeuken', aldus Henry.

Groepsactiviteiten
Naast vaste gasten verwelkomt Henry op zijn camping eveneens veel groepen. 'Wij bieden een breed scala aan groepsuitjes, zoals outdoor lasergamen, avontuurlijke tienkampen en in het najaar hopelijk ook paintballen. Daarnaast bieden we plaats aan bezoekers van festivals als Down The Rabbit Hole en het Maas en Waalse rockfestival 't Zeeltje.'