Afbeelding
Foto: Ruben Schiks

Bruidsmode van Julia Rosa

DRUTEN - In een huiselijke omgeving zoeken naar dé perfecte bruidsjurk. Dat kan sinds kort bij Julia Rosa bruidsmode in Druten. Aanstaande bruiden kunnen daar op afspraak terecht om in alle rust en privacy hun droomjurk te vinden.

Na vijfendertig jaar werkzaam te zijn geweest als kledingontwerpster, gaat Gemma Broens haar droom verwezenlijken. Vanaf 1 juli j.l. verwelkomt zij verloofde dames en hun familie in haar sfeervolle bruidsmodezaak aan de Hogestraat 52 in Druten.

Oprechte aandacht
Klanten van Julia Rosa kunnen rekenen op Gemma's oprechte aandacht. 'Een trouwjurk uitzoeken is een heel bijzonder moment, daar moet je van kunnen genieten', vertelt Gemma.
'Niets is dan zo vervelend dan je niet op je gemak te voelen. Daarom ontvang ik mijn klanten op afspraak in mijn zaak. Dan gaat de deur op slot en krijgt de toekomstige bruid alle aandacht. De familie kan rustig plaatsnemen in de gezellige zithoek, zodat de dame in kwestie ongestoord haar droomjurk kan uitzoeken.'
Zelf samenstellen
Een jurk van Julia Rosa kan helemaal door de bruid zelf worden samengesteld. 'De sleep van de ene jurk en het kantje van de andere, het kan allemaal', vertelt Gemma. 'Daarnaast wordt de jurk helemaal op maat gemaakt in mijn eigen atelier. Wie liever een gekleurde jurk wil is bij ons eveneens aan het juiste adres.'

Officiële opening
Aanstaande zaterdag is de officiële opening van Julia Rosa van 16.00 tot 18.00 uur. Iedereen is daarbij van harte welkom. Alvast wat inspiratie opdoen? Kijk dan op julia-rosa.nl.