Afbeelding
Foto: Riverside Outdoors & Events

Playa del Maas & Waal - top 3 stranden

MAAS EN WAAL – Bepakt en bezakt met liters zonnebrand, fleurige parasols en kekke badhanddoeken reizen complete Maas en Waalse volksstammen deze zomer weer af naar tropische vakantiebestemmingen. Als de eerste zonnestraaltjes zich boven campingplaats of resorthotel laten zien, beweegt de goed gemutste meute zich massaal naar het strand, voor een paar vierkante meter zand om op te liggen, zitten of spelen. Maar moet je voor een mooi plekje op het strand uren in het vliegtuig of de auto zitten als, in een gebied tussen twee rivieren, het strand praktisch in je achtertuin ligt? De Maas & Waler ging voor u op pad en maakte een top 3 van de mooiste recreatiestrandjes van eigen bodem. Deze week nummer één op de lijst: De Maaslanden.

Wij testten het recreatiegebied voor u op de punten: zwemmen, zonnen, spelen, eten & drinken en overige activiteiten.

Algemene indruk
De Maaslanden is het verrassend veelzijdige zandstrand van recreatiegebied De Gouden Ham. Naast zwemmen en spelen kan men in de nabije omgeving gebruik maken van talloze recreatiemogelijkheden. Huur eens een fluisterbootje, maak een tochtje op de bananenboot, ontdek de spannende klimwand, bouw je eigen vlot met hout en tonnen of bezoek één van de vele terrasjes met fantastische uitzichten over het Maaswater. De omgeving ademt overal een heerlijke en gezellige vakantiesfeer. Wie liever niet op het strand ligt heeft een ruime keuze aan (schaduwrijke) plekken op de ligweide. Het hele gebied is netjes en schoon. Er is voldoende parkeergelegenheid voor zowel auto's als fietsen.

De rapportcijfers
Zwemmen:                        8
Zonnen:                                8
Spelen:                                7
Eten & Drinken:                9
Overige activiteiten:        9

Eindoordeel
Het recreatiegebied tussen de dorpskernen van Appeltern en Maasbommel is perfect onderhouden en biedt een keur aan activiteiten voor jong én oud. Daarmee staat het gebied met stip op nummer 1 in onze top 3. Maak uw keus uit onze top 3 stranden en geniet van de mooiste recreatiestrandjes van eigen bodem. Veel plezier!