Afbeelding
Foto: Emiel van Erp

Land van Maas en Waal beter op de kaart

MAAS EN WAAL - De gemeenten Wijchen, West Maas & Waal en Druten hebben opdracht verleend aan Ondernemend Maas en Waal om Land van Maas en Waal beter op de kaart te zetten. De focus ligt in eerste instantie op de vrijetijdseconomie in de breedste zin van het woord.

Om uitvoering te geven aan deze opdracht is per 1 april 2016 Caroline Verhees-Scheerder aangesteld als streekcoördinator Land van Maas & Waal. Haar opdracht luidt: verbinding, ondersteuning en initiëren van projecten die bijdragen aan de profilering van Land van Maas & Waal.

Ondernemers uit de drie gemeenten die vragen, opmerkingen of ideeën hebben zijn welkom om contact met haar op te nemen. Caroline is bereikbaar per mail streekcoordinator@ondernemendmaasenwaal.nl of via tel. 06-29 08 68 39. Zij zal tevens aanwezig zijn tijdens de spreekuren van het Ondernemersdienstencentrum in D'n Bogerd in Druten. Voor meer informatie www.ondernemersdienstencentrum.nl.

Ondernemersfonds in Beneden-Leeuwen

BENEDEN-LEEUWEN - De afgelopen maanden is het bestuur van Verrassend Leeuwen hard in de weer geweest om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om een ondernemersfonds op te zetten. Het doel van dit ondernemersfonds is om meer gelden te genereren voor onder andere activiteiten, samenhorigheid en onderhoud.

Maar het doel is vooral om samen de lasten te delen. Ook in Beneden-Leeuwen zijn er nog te veel zogenaamde free-riders, oftewel winkeliers welke wel profiteren van alles wat er georganiseerd wordt, maar niet bereid zijn de lasten mee te dragen. Gelukkig biedt de gemeentewet een aantal mogelijkheden om dit beter en anders te organiseren. Nog geen lid van Verrassend Leeuwen?
Aanmelden kan via www.verrassendleeuwen.nl.

RegioBank meest klantgerichte bank

BENEDEN-LEEUWEN - RegioBank is, tijdens de uitreiking van de CCDNA Awards, benoemd tot de meest klantgerichte bank van Nederland.

Trots
Hans van den Bor, directeur RegioBank, direct na de prijsuitreiking: 'Wat een ongelofelijk mooie waardering van onze klanten. Vooral voor onze adviseurs. Zij zijn degenen die dag in dag uit het contact met de klanten hebben.'

Van Erp Advies
Een van die zelfstandige adviseurs is Emiel van Erp van Van Erp Advies in Beneden-Leeuwen. 'Het is een prijs om trots op te zijn. Wij zijn een bank zonder poespas en gedoe die dicht bij de mensen staat. Dat onze klanten onze service zo waarderen, is voor mij een bevestiging dat RegioBank de juiste keuzes maakt', aldus Van Erp.

De CCDNA Awards zijn een initiatief van BearingPoint en DVJ Insights. Het is de grootste publieksprijs die bedrijven op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland kunnen winnen.