Afbeelding
Leerlingen Pax Christi College en Stichting Dijkensport.nl slaan opnieuw de handen ineen.

Succesvolle 'Pax ColorRun' krijgt vervolg

MAAS EN WAAL - Na de succesvolle eerste 'Pax ColorRun', vorig jaar, houdt DijkenSport.nl op zaterdagavond 3 september de tweede editie van deze kleurrijke loop. De Pax ColorRun is bedoeld voor jongeren in de leeftijd van twaalf tot en met negentien jaar.

Tijdens de loop van 3,5 kilometer door het centrum van Beneden-Leeuwen worden deelnemers, al rennend, bedolven onder kleurpoeder. Voor het eerst komen zij dit jaar ook enkele obstakels tegen. Deelnemers krijgen vóór de start een lichtgevend staafje en, ook nieuw, een toepasselijke gadget.

De organisatie van DijkenSport.nl wordt dit jaar wederom geholpen door enthousiaste stagiaires van het Pax Christi College. De stagiaires hebben als opdracht de ColorRun mee te organiseren en te promoten. Zo krijgen zij, vanuit de praktijk, een kijkje in de keuken van Stichting Dijkensport.nl.

De online inschrijving is inmiddels gestart. Het inschrijfgeld bedraagt 5,00 euro. Leerlingen van andere scholen zijn ook van harte uitgenodigd om deel te nemen. Kijk voor inschrijvingen en meer informatie op: www.dijkensport.nl/nl/hardlopen/colorrun.