Afbeelding
Foto:

Boemerang Komeet zoekt vrijwilligers

DRUTEN - Volleybalvereniging Boemerang Komeet zoekt vrijwilligers. De vereniging is per direct op zoek naar een nieuwe voorzitter. Hij/zij zal zich binnen het bestuur voornamelijk bezig houden met sponsoring en representativiteit en hoeft daarvoor niet per se verstand te hebben van volleybal. Belangstellenden kunnen contact op nemen per mail via: secretariaat@boemerangkomeet.nl.
Voor het eerste klasse herenteam en het trimvolleybalteam is Boemerang Komeet op zoek naar enthousiaste trainers die volgend seizoen willen starten. Ook wordt een hoofdtrainer met technische kennis gezocht voor de CMV. De hoofdtrainer houdt zich bezig met het beleid en traint geen eigen team. Nieuwe trainers en coaches zijn altijd welkom. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen per mail via: tc@boemerangkomeet.nl.

Boemerang Komeet is altijd op zoek naar nieuwe leden, in het bijzonder speelsters tussen de vijftien en dertig jaar die het tweede klasse team willen komen versterken. Voor meer informatie en aanmelden, mail naar tc@boemerangkomeet.nl.

Sjoerd Vermeulen wint zilver

ALPHEN AAN DEN RIJN - Drutenaar Sjoerd Vermeulen heeft afgelopen weekend een tweede plek behaald op het Nationaal Kampioenschap Turnen voor heren. Hij deed dat op zijn favoriete onderdeel: rek. De turner, die uitkomt in de eerste divisie, werd eerder dit seizoen al kampioen van het district Midden West Nederland.

Het eerste onderdeel tijdens het NK, dat gehouden werd in Alphen aan den Rijn, was 'sprong'. Zijn twee sprongen bezorgden de Drutenaar een gemiddelde score van 12,10, wat hem een derde plek in het klassement bezorgde. Dit resultaat bleek een goede boost voor zijn favoriete onderdeel: rek. Met een vluchtelement en dubbele salto behaalde hij, met een puntenaantal van 11.10, op dit onderdeel zilver.

Survivalrun
Boven-Leeuwen

BOVEN-LEEUWEN - De Open Maas en Waalse Survivalrun vindt komende zondag 19 juni plaats. Het Boven-Leeuwense evenement wordt dit jaar voor de eenentwintigste keer gehouden. Deelnemers die een startbewijs hebben weten te bemachtigen worden uitgedaagd om de route van meer dan acht kilometer zo snel mogelijk af te leggen. Onderweg moeten zij ruim 50 hindernissen trotseren, met namen als 'De Spaanse Rijders', 'de Tarzan-swing', 'de Don Bosco Netcrawl' en 'De Eerste der Mohikanen'. Om 11.00 uur starten de eerste deelnemers vanaf Park Groenewoud. Aansluitend aan de Survivalrun is er een Kidsrun.