Afbeelding
Foto:

Theater Over en Weer

Don. 16 t/m zon. 25 juni

Activiteit:        Voorstelling
Locatie:        Verschillende
        locaties
Tijd:        18.30 uur

Theater Over&Weer maakt aan weerszijden van de Waal voorstellingen op basis van historische verhalen uit de streek. Verlangen naar de Overkant wordt gespeeld door meer dan vijftig acteurs, zangers en muzikanten uit de omgeving. De voorstellingen zijn van donderdag 16 tot en met zaterdag 25 juni. Meer informatie: www.theaterover enweer.nl.

Kinderdisco Check-Out

Zaterdag 18 juni

Activiteit: Kinderdisco
Locatie:         Jongerencentrum
        Check-Out, Ewijk
Tijd:         20.00 tot 24.00 uur

Jongerencentrum Check-Out houdt haar eerste kinderdisco. De disco is toegankelijk voor kinderen tussen de tien en vijftien jaar uit Ewijk en de omliggende dorpen. Check-Out houdt wekelijks een tieneravond op vrijdag van 19.30 tot 22.00 uur, maar pakt nu uit met een kinderdisco. Er treden meerdere dj's op en de ranja is gratis.

Café de Bever

Zaterdag 18 juni

Activiteit:        Workshop
Locatie:        Dijkstraat 5,
        Beneden-Leeuwen
Tijd:        21.00 uur

Café de Bever houdt op 18 juni een aantal activiteiten. Zo is er onder andere een aantal workshops, variërend van een koffieworkshop tot aan een black-jack workshop. De band Wallstreet treedt op. Zie ook: www.cafedebever.nl.

Female Energy weekend

Zat. 18 en zon.19 juni

Activiteit:        Presentaties
Locatie:        De Tempelhof
        Winssen
Tijd:        10:00 tot 17:00 uur

Op zaterdag 18 en zondag 19 juni staat De Tempelhof in het teken van Female Energy. Inspirerende vrouwen belichten vanuit hun eigen discipline in korte presentaties het fenomeen Female Energy. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom. Meer informatie: www.huubenadelheid-kortekaas.nl.

Kioskconcert
Bergharen

Zondag 19 juni

Activiteit:        Muziek
Locatie:        Dorpsstraat 45,
        Bergharen
Tijd:        14.00 tot 16.00 uur

De groep Sprok treedt deze zondag op in de kiosk van Bergharen. Sprok bestaat uit tien blazers, twee slagwerkers en een accordeoniste. De groep speelt blaasmuziek uit alle windstreken. Het concert is van 14.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis. Bij slecht weer gaat het optreden niet door.