Een sfeerimpressie van de yogales
Een sfeerimpressie van de yogales Foto: Mirjan Jansen

International Yoga Day

BENEDEN-LEEUWEN - De Verenigde Naties heeft 21 juni uitgeroepen tot Wereld Yoga Dag. Over de hele wereld worden deze dag yogalessen geïnitieerd, met als doel bij te dragen aan een betere wereld. Een eventuele vrijwillige donatie wordt geschonken aan een goed doel. Yogastudio Yoga de la Luz uit Beneden-Leeuwen draagt ook haar steentje bij.

Eigenaresse Mirjan Jansen roept zoveel mogelijk mensen op uit Maas en Waal om de yogamat op te gaan voor het goede doel. Dat goede doel is Yoga Gives Back, een organisatie die financiële ondersteuning verleent aan vrouwen in India. 'Deze organisatie heeft als missie om de wereldwijde yoga gemeenschap te mobiliseren, om Indiase vrouwen in staat te stellen een duurzaam bestaan op te bouwen', aldus Mirjan. Door yogalessen en andere evenementen te verzorgen voor dit goede doel hoopt de eigenaresse de armoede in India te kunnen verlichten.

De les die Mirjan opgezet heeft is opgesplitst in drie gedeelten, met onder andere Move your body and mind, oefeningen uit de hatha yoga en verschillende ontspanningsoefeningen.

Aanmelden
Graag vooraf aanmelden. Let op: vol=vol. Voor meer informatie: www.yogadelaluz.com.