Zestig jaar Willems Boven-Leeuwen

BOVEN-LEEUWEN - Willems Boven-Leeuwen houdt op zaterdag 18 juni een open dag ter gelegenheid van haar zestigjarig bestaan. Bezoekers zijn van harte welkom aan de Waterstraat in Boven-Leeuwen om het resultaat van zestig jaar Willems te bekijken. Men kan onder andere een jacht in opbouw en vacuümtanks bekijken, en diverse andere projecten waar momenteel aan wordt gewerkt. Ook worden er demonstraties gegeven op het gebied van techniek in de toekomst, zoals 3d-printen, 3d-inmeettechniek en lasrobots. Er zijn ook partijen aanwezig op het gebied van opleidingsmogelijkheden in de techniek.

Willems Boven-Leeuwen opereert zowel landelijk en lokaal als over de landsgrenzen in bijvoorbeeld België en Luxemburg. Regionale projecten zijn terug te zien in de bruggen in de Marikenstraat in Nijmegen en in de brandweerkazerne en MFA de Rosmolen in Beneden-Leeuwen. Ook de kadegebouwen en toegangsbruggen bij de SS Rotterdam zijn gecreëerd door de medewerkers van Willems. Inmiddels biedt Willems al zestig jaar maatwerk in staal, roestvast staal en aluminium.

De open dag is van 10.00 tot 16.00 uur. Voor een drankje en een hapje is gezorgd, evenals de muzikale omlijsting. Kinderen zijn samen met hun ouders van harte welkom. Voor meer informatie www.willems.nl.