Open dag Afscheidshuys

BEUNINGEN - Suzanne van Horssen Uitvaartbegeleiding en Het Afscheidshuys houden zondag 12 juni een open dag. Wilma en Vincent Tromp en medewerkers staan bezoekers graag te woord. Suzanne van Horssen uitvaartbegeleiding hecht waarde aan een persoonlijk afscheid en gaat ervan uit dat er geen standaard manier is om de uitvaart te regelen.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers Het Afscheidshuys bezichtigen. Ze kunnen zich tevens laten informeren over Het Afscheidshuys, een huis waar een overledene in huiselijke, intieme en warme sfeer opgebaard kan worden. De open dag duurt van 13.00 tot 17.00 uur en vindt plaats bij Het Afscheidshuys aan de Van Heemstraweg 77 in Beuningen. Meer informatie over de open dag en de ondernemingen: www.hetafscheidshuys.nl en www.suzannevanhorssen.nl.

Hans Duijghuisen deelnemer
fotowedstrijd

BENEDEN-LEEUWEN - Hans Duijghuisen neemt deel aan l'été des portraits, een internationale portretfotowedstrijd. De prijsuitreiking van deze wedstrijd vindt plaats op 10 juli in Bourbon-Lancy in Frankrijk. Er zijn maar liefst 900 beelden ingezonden door de top van de Europese portretfotografen. Hans is daarbij als VIP-gast aanwezig.