Foto: Marion Arts
Foto: Marion Arts Foto: Marion Arts

Hof Festival 2016

BEUNINGEN - Op De Hof van Wezel gaat vrijdag 27 mei het Hof Festival van start. Drie dagen lang klinkt er een gevarieerd muziekprogramma vanaf diverse podia.

Op vrijdag is de traditionele opening. Er staan diverse bands op het programma, waaronder Sticky-T & the Heartbeats en dj Wubcake ft Freneza. De muziekstijlen lopen uiteen van American folk, ska en blues tot rock-'n-roll.

Cumbia reggae
De zaterdag wordt vroeg in de middag geopend met kazoofiele kampvuurrockers Acoustic Zombie Choir. Daarna volgen er optredens in diverse muziekstijlen, van hiphop tot punkrock. Een van de hoogtepunten deze dag is de cumbia reggae door het Mexicaanse Original Son del Barrio. Het feest gaat tot laat door met diverse dj's.

Op zondag is er een rustiger programma met American black gospel, lounge, chill, funk, dance, dub, house en jungle. De afsluiter is bluesgigant en gitaarvirtuoos Ruben Klavers.

Kinderprogramma
Naast het muziekprogramma is er voor de kinderen schaduwtheater, een kinderdisco, een bellenblaas-act en meerdere optredens per dag in een circustent. Het Hof Festival vindt plaats op 27, 28 en 29 mei op de Hof van Wezel in Beuningen. De entree is gratis, kamperen kost 5 euro per nacht. Meer informatie over het festival: www.hofvanwezel.nl