Afbeelding
Foto: Agora Theater

Romeinse spellen

4 tot en met 8 mei

Activiteit:        Rondleiding
Locatie:        Museum Kasteel,
        Wijchen
Tijd:        Openingstijden
        museum

Tot en met 8 mei is het Romeinenweek in Museum Kasteel Wijchen. Aansluitend op deze week, en bij de expositie 'Wijchen scoort, sport in woord en beeld', is een actieve kindermiddag.
Op woensdag 11 mei kunnen kinderen Romeinse spellen komen doen. Van 4 tot en met 8 mei ontvangen kinderen bij een bezoek aan het museum een gratis bouwplaat van een Romeinse Galei. Meer informatie over de activiteiten: www.museumwijchen.nl.

Moedercafé

Vrijdag 6 mei

Activiteit:        Lezing
Locatie:        Schoolstraat 14,
        Beuningen
Tijd:        10.00 tot 11.30 uur

Verloskundige praktijk Beuningen houdt op vrijdag 6 mei een Moedercafé. Jonge vaders en moeders kunnen hier ervaringen uitwisselen. Een gewichtsconsulente en een verloskundige zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. De gewichtsconsulente houdt deze ochtend een praatje.

Opschmùck

Zaterdag 7 mei

Activiteit:        Cabaret
Locatie:        Agora Theater,
        Druten
Tijd:        20.30 uur

Viermansformatie Oeloek brengt de cabaretvoorstelling Opschmùck, een voorstelling over te veel franje, overbodige versiering, loze beloftes en alles wat de inhoudsloosheid in deze wereld maskeert. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.agoratheater.nl en aan de zaal.

Gezond
en vitaal

Zondag 8 mei

Activiteit:        Running
        en Tai Chi
Locatie:        Dijk 41, Beuningen
Tijd:        10.30 tot 12.00 uur

Kom voor een oppeppende running of rustgevende Tai Chi sessie naar het Dijkmagazijn. Met 'Natuurlijk lopen' loopt u onder begeleiding van gecertificeerd running therapeut Hans Swartjes. Irma Soetekouw begeleidt de Tai Chi met 'Chi' wandelen op het Waalstrand en tussen de wilgen. Deelname bedraagt 5 euro.

Voor informatie en reserveringen voor Natuurlijk lopen: info@kcenc.nl. Voor informatie en reserveringen voor Tai Chi: info@irmasoetekouw.nl.