Afbeelding
Foto: Sprookjeshof

Kampioenschap pannenkoeken eten

APPELTERN - Pannenkoekenhuis 't Sprookjeshof organiseert op zaterdag 21 mei het eerste Gelders Kampioenschap Pannenkoeken Eten. Het kampioenschap zal bestaan uit drie verschillende rondes, waarbij de winnaars naar huis gaan met een mooie prijs en beker.

Personeelsleden van 't Sprookjeshof krijgen regelmatig de vraag wat het recordaantal pannenkoeken eten is. Nooit eerder kon hier een antwoord op worden geformuleerd, maar daar komt dankzij deze pannenkoekenwedstrijd verandering in.

Verschillende rondes
Het kampioenschap bestaat uit drie verschillende rondes. Er is een jeugdronde voor deelnemers van 12 tot 18 jaar, vervolgens is er een ronde voor volwassenen vanaf 18 jaar. Tot slot is er een teamronde, waarbij teams van maximaal vijf personen zich kunnen opgeven om zich een weg te eten naar het kampioenschap. Het maximum aantal deelnemers voor de jeugd- en volwassenenronde is tien, het maximum aantal teams bij de teamronde is vijf.

De verschillende rondes starten om 12.30, 13.30 en 14.30 uur. De prijsuitreiking vindt direct na de wedstrijd plaats. Als dank voor hun deelname ontvangen alle deelnemers een medaille en een waardebon van Pannenkoekenhuis 't Sprookjeshof. Er zijn verschillende leuke prijzen te winnen.

Deelname
Kosten voor deelname bij kinderen bedraagt 7,50 euro, bij volwassenen 10 euro en voor een team 50 euro. Iedere deelnemer is verplicht een coach mee te nemen die hem of haar tijdens de wedstrijd kan voorzien van water. Per team is er één coach verplicht. Bij de prijs zit het volgende inbegrepen: deelname, onbeperkt kraanwater tijdens de wedstrijd en een consumptie (bij een team zijn dit vijf consumpties).

Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op Facebook/PannenkoekenhuisSprookjeshof.