Foto: Lieke Beijer
Foto: Lieke Beijer Foto: Lieke Beijer

Makelaarsaanbod in Drutense supermarkt

DRUTEN - MVS Makelaardij zal vanaf 1 mei haar woningen presenteren bij Plus Gubbels. Eigenaar Patrick Meeldijk zal 1 mei tevens een bezoekkantoor openen aan de Raadhuisstraat.

MVS Makelaardij zal zichtbaar zijn bij Plus Gubbels met een display in de etalage. Patrick werkt vanuit huis; een aanvulling hierop is het bezoekkantoor, waar klanten op afspraak ontvangen kunnen worden. 'Ik wil op een goed zichtbare locatie de te koop staande woningen presenteren. Deze manier van presenteren is in het huidige digitale tijdperk een aanvulling op het internet.' Het makelaarskantoor is namelijk actief op Funda en heeft een eigen Twitter en YouTube kanaal. Volgens Patrick is deze stap een uniek concept en een goede manier om de woningen te presenteren.

Plus Gubbels ontvangt dagelijks zo'n duizend bezoekers per dag uit de gehele regio, van Druten tot Beneden-Leeuwen en Winssen, waardoor het woningaanbod aan een breed en gevarieerd publiek getoond kan worden. De ondernemer heeft niet zomaar voor Plus Gubbels gekozen, vertelt hij. 'Eigenaar Dennis Gubbels en ik kennen elkaar al langer en weten van elkaar wat de werkwijze en doelstellingen zijn.'

Vanaf 1 mei opent MVS Makelaardij haar bezoekkantoor aan de Raadhuisstraat 35D in Druten. MVS Makelaardij is gespecialiseerd in verkoop, taxatie en aankoopadvies van woningen.