Blond met een T

DRUTEN – Drie dames uit Beuningen zullen vanaf 1 mei met hun food caravan genaamd BlonT elk weekend bij de veerpont van Druten te vinden zijn. Moeder Bertilde en haar dochters Ferah en Nina Brookhuis zullen bij mooi weer diverse broodjes, appeltaart, zelfgemaakte brownies, ijs en snoep verkopen.
De naam BlonT is niet zomaar gekozen. 'We zochten een overeenkomst tussen ons drieën, en dat is dat we allemaal blond zijn. En de caravan is een beetje een foute caravan, dus vonden we het leuk als de naam fout gespeld zou zijn. Vandaar BlonT met een T', aldus Nina. De lunchbroodjes variëren van broodjes geitenkaas, kipfilet en zalm tot tosti's mozzarella. De appeltaart is vers en de brownies worden door de dames zelf gebakken. Voor de zoetekauw is er ook ijs verkrijgbaar. BlonT opent haar deuren bij mooi weer van 09.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie: www.facebook.com/foodcaravanblonT.

Open Coffee

BEUNINGEN - Iedere eerste woensdag van de maand vindt de Open Coffee Beuningen (OCB) plaats in het Molenhuis. Het OCB is bedoeld als een laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor ondernemers en belangstellenden in Beuningen om te netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee. De toegang is gratis. De eerstvolgende OCB vindt plaats op woensdag 4 mei en duurt van 09.00 tot 11.00 uur.