Grande Mercato

BATENBURG - Het plein rondom de stadspomp in Batenburg is zaterdag 7 mei het decor voor de Grande Mercato. De markt heeft een Italiaanse uitstraling en opzet. Er is voor elk wat wils. Voor de kinderen is er onder meer een zweefmolen, en zijn er de 'Crazy Wheels'. De markt start om 11.00 uur en duurt tot circa 16.00 uur. Aanmelden voor de markt is nog mogelijk via het inschrijfformulier op www.girodoorbatenburg.nl.
In de feesttent is er muziek van 4Party, bekend van Hart van Goud. De feesttent biedt een goed uitzicht op het Giro parcours, waar de renners tussen 14.30 en 15.30 zullen passeren. De feesttent is vanaf 10.00 uur geopend. In verband met verwachte drukte kan het lastig zijn om de auto nabij het parcours te parkeren. Wel is er de mogelijkheid om aan de Brabantse kant van de Maas te parkeren en gebruik te maken van het pontje. Meer informatie www.girodoorbatenburg.nl.

Feestavond
Batenburg

BATENBURG - De doorkomst van de Giro door Maas en Waal is in Batenburg reden om al vrijdag 6 mei met feesten te beginnen. In de tent aan de Molendijk treden deze avond de band 'Dusty Road' en Rob Zorn op. De tent is open vanaf 20.30 uur. De avond is rond 01.00 uur afgelopen.