Foto: Markeon
Foto: Markeon Foto: Markeon

Complete metamorfose Leeuwense GBM Sanitair- en tegelstudio

BENEDEN-LEEUWEN - Dat je voor een ruime keuze in sanitair en tegels prima terecht kunt in de GBM Sanitair- en Tegelstudio, boven de KlusWijs winkel in Beneden-Leeuwen, weten veel mensen al jaren. Toch vond Alex van Gruijthuijsen het nodig de sanitair- annex tegelstudio geheel te moderniseren, om klanten het nieuwste wat er op de markt te koop is te laten zien

Het is een totale metamorfose geworden, met als resultaat een showroom die ruimtelijk, overzichtelijk en geheel naar de modernste mogelijkheden is ingericht. Er zijn mooie nieuwe presentaties, waarbij veel aandacht is besteed aan kleur en vormgeving.

Verrassende opstellingen zorgen voor nieuwe ideeën. Er zijn verschillende nieuwe trends, die in een nieuwe omgeving worden getoond.

Open dagen
Om klanten extra gelegenheid te bieden om de nieuwe showroom te bezichtigen, en om kennis te maken met het nieuwe assortiment, houdt GBM Sanitair- en Tegelstudio drie open dagen. Deze vinden plaats op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 april.

Alex van Gruijthuijsen en zijn team hopen dat veel mensen van de gelegenheid gebruik maken om de gemoderniseerde showroom, de nieuwste producten en de vele nieuwe badkameropstellingen te bekijken.

Tijdens de open dagen zijn er ook scherpe aanbiedingen, zoals men inmiddels van Alex gewend is. Uiteraard staat voor alle bezoekers de koffie klaar.
GBM Sanitair- en Tegelstudio is gevestigd aan de Korte Brouwersstraat 12 te Beneden-Leeuwen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over GBM Sanitair- en Tegelstudio contact op via tel. 0487-52 49 31 of kijk op www.gbmsanitairstudio.nl.