Spijkerbeeld Hond van Heinart.
Spijkerbeeld Hond van Heinart. Foto: Hein van Houten

Veiling Tour du ALS Maas en Waal

MAAS EN WAAL - 'Team 127' van de Tour du ALS beklimt 3 juni de Mont Ventoux om Frank van der Wielen uit Boven-Leeuwen te steunen, en geld bijeen te brengen voor onderzoek naar de oorzaak van en behandelmethoden voor ALS. José Iping van Koopplein Maas en Waal gaat, via deze lokale marktplaats, producten en diensten veilen voor het team.

José Iping is bekend met de ziekte en heeft een paar keer vanaf de zijlijn ervaren wat een afschuwelijke en genadeloze ziekte ALS is. Daarop heeft ze besloten een veiling te organiseren. Tot 3 juni worden er diverse advertenties op koopplein.nl geplaatst, onder vermelding van 'Voor Tour du ALS'. Tot 31 maart kan er geboden worden op 'Spijkerbeeld Hond, van Hein van Houten (Heinart). Lezers die iets willen aanbieden voor de veiling kunnen contact opnemen met José Iping, per mail via maasenwaal@koopplein.nl. Kijk voor informatie over de veiling en de biedingen op koopplein.nl/maasenwaal/bedrijven/tourduals-maas-en-waal.

Team 127 beklimt de Mont Ventoux om Frank van der Wielen uit Boven-Leeuwen te steunen. Van der Wielen weet sinds november 2014 dat hij ALS heeft. Hij wil het team 3 juni persoonlijk komen aanmoedigen.