Pleinpop.nl kent traditiegetrouw een volle feesttent.
Pleinpop.nl kent traditiegetrouw een volle feesttent. Foto: Marieke Soetekouw

Overvol programma Pleinpop 2016

ALPHEN – Het podium van het Alphense festival Pleinpop.nl is 8, 9 en 10 april weer goed gevuld. Ook dit jaar treden weer diverse bekende artiesten op en staat het dorp drie dagen lang in het teken van feesten, gezelligheid en muziek.

Op vrijdag wordt het festival geopend door Waylon en band, Miss Montreal en The Dirty Daddies. Om 19.30 uur gaat de feesttent open.

Meezingers
Zaterdag 9 april is traditiegetrouw de 'Hollandse avond'. Het belooft een avond vol bekende Nederlandse meezingers te worden. Glennis Grace, Xander de Buisonjé, Henk Bernard, Vinzzent, Jannes en René Schuurmans betreden de bühne om diverse nummers ten gehore te brengen.

Feestzondag
Zondag 10 april is het 'feestzondag' op het Alphense festival. Optredens van Het Feestteam, The Euro's en Django Wagner maken de middag compleet. Ook voor de jongere bezoekers zijn er de nodige activiteiten. Zo is er een speciale hoek voor kinderen ingericht, compleet met springkussens. Tussen 15.00 en 18.00 uur kunnen kinderen glitter tattoo's laten schilderen. Daarnaast is er limonade en chips. Om de oren van de kinderen te beschermen tegen eventuele harde muziek, zijn er speciale oordopjes te koop.

DJ Roy is, net als voorgaande edities, alle dagen van de partij en maakt het feestweekend compleet. Op vrijdag en zaterdag is de feesttent om 19.30 uur geopend. Om 20.00 uur start het programma. Om 02.00 uur worden de avonden afgesloten. Op zondag vinden alle activiteiten in de middag plaats. Om 14.00 uur gaat de feesttent open. Om 14.30 uur start het programma en rond 20.30 uur wordt het feestweekend afgesloten.

Kaarten
Hoewel het gros van de tickets inmiddels verkocht is, zijn er nog enkele kaarten beschikbaar. Deze zijn te verkrijgen op de diverse voorverkoopadressen en via de site www.pleinpop.nl. Hier is tevens de volledige programmering van het festival te vinden.