Afbeelding
Foto: Walter Post

Sixties en seventies bij Gouden Leeuw

DRUTEN - Liefhebbers van jaren '60 en '70 muziek zijn op eerste paasdag welkom bij café-restaurant De Gouden Leeuw. Daar treedt vanaf 21.00 uur de band Don't Look Back op. Deze avond is voor iedereen boven de achttien, de entree is gratis. Meer info: www.degoudenleeuw.com.

Spreekuur voor
ondernemers

DRUTEN - Ondernemers en startende ondernemers zijn welkom bij het Ondernemersdienstencentrum in D'n Bogerd in Druten. Het centrum is om de twee weken geopend op dinsdag van 09.00 tot 10.00 uur. De eerstvolgende spreekuren zijn op 29 maart en 12 april. Ondernemers kunnen er onder meer terecht met vragen op het gebied van recht, belastingen, het starten of overnemen van een bedrijf, administratie, wet- en regelgeving en (online) marketing.

Kandidaten MVO-award gezocht

BEUNINGEN/WIJCHEN - Stichting De Maatschappelijke Meerwaarde (DMMW) verzorgt op maandag 13 juni, in samenwerking met Rabobank Rijk van Nijmegen, de uitreiking van de MVO Award 2016. De uitreiking vindt plaats in 't Mozaïek in WIjchen. De MVO Award is een prijs voor een bedrijf uit de gemeenten Beuningen, Heumen, Nijmegen en Wijchen, dat zich onderscheidt door maatschappelijk verantwoord ondernemen. U kunt uw eigen bedrijf aanmelden of een ander bedrijf nomineren voor de MVO Award 2016. Aanmelden kan tot 23 maart per mail, via gaby@demaatschappelijkemeerwaarde.nl. Vermeld hierbij de naam van het bedrijf, de contactpersoon en -gegevens, en een korte motivatie waaruit blijkt dat het bedrijf in deze regio actief is op het gebied van MVO.

Trimloop voor Ziekenhuis
Rivierenland

TIEL - Meer dan 250 lopers deden zondag 20 maart mee aan de vierde editie van de Roel Boerma wandel- en trimloop. De loop begon en eindigde op het terrein van Ziekenhuis Rivierenland. Jong en oud namen deel op afstanden tussen de 2 en de 20 kilometer. Organisator was de Tielse atletiekvereniging Astylos. De opbrengst van 1.287 euro inschrijfgeld werd, na finishen van alle deelnemers, door Astylos overhandigd aan Wouter de Baat, voorzitter van de stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland, en Inge Boerma. Het geld gaat dit jaar naar de zorg voor kankerpatiënten in het ziekenhuis.