Paasmarkt

Donderdag 24 maart

Activiteit:        Markt
Locatie:        Gravin van
        Rechterenschool,
        Appeltern
Tijd:        17.00 tot 19.00 uur

De Gravin van Rechterenschool houdt een markt met onder meer zelfgemaakte knutsels en lekkernijen, knuffeltouwtje trek, een loterij en het spel 'Raad het juiste aantal eitjes'. De entree is gratis en iedereen is van harte welkom.

Gospelduo

Vrijdag 25 maart

Activiteit:        Optreden
Locatie:        St. Barbarakerk,
        Dreumel
Tijd:        15.00 uur

Het Maas en Waalse Gospelduo, bestaande uit Cocky van Lier en Henk Fransen, verzorgt de zang en muziek tijdens de dienst op Goede Vrijdag in de St. Barbarakerk in Dreumel. Ze brengen deze middag, samen met pastoor Massaer, de Johannes Passion ten gehore.

Kruisweg

Vrijdag 25 maart

Activiteit:        Wandeling
Locatie:        Kruiswegpark
        Kapelberg,
        Bergharen        
Tijd:        15.00 uur

Op Goede Vrijdag is in het kruiswegpark van de Kapelberg een meditatie over het lijden van Jezus Christus. Er wordt stilgestaan bij veertien staties. Zij bevatten allen een tableau, vervaardigd door de in het Land van Maas en Waal bekende kunstenaar Jac Maris en zijn leerling Els Tervoort. Deelname is gratis.

Paaseieren zoeken

Zaterdag 26 maart

Activiteit:        Speurtocht
Locatie:        Molen De Haag,
        Beuningen        
Tijd:         13.00 tot 14.00 uur

Molenaars en vrijwilligers van molen De Haag zetten de wieken komende zaterdag even stil, om kinderen tot en met acht jaar de gelegenheid te geven om op het molenterrein naar paaseieren te zoeken. Rond de molen zijn diverse kinderactiviteiten. Er worden nog kinderen gezocht die deze dag de Kaboutermolen willen laten draaien.

Gezond
en vitaal

Zondag 27 maart

Activiteit:        Running
        en Tai Chi
Locatie:        Dijk 41, Beuningen
Tijd:        10.30 tot 12.00 uur

Voor een oppeppende running of rustgevende Tai Chi sessie kan men terecht bij Het Dijkmagazijn. Met 'Natuurlijk lopen' loopt u onder begeleiding van gecertificeerd running therapeut Hans Swartjes. Irma Soetekouw begeleidt de Tai Chi met 'Chi' wandelen op het Waalstrand en tussen de wilgen. Deelname bedraagt 5 euro.
Voor info en reserveringen voor Natuurlijk lopen: info@kcenc.nl. Voor info en reserveringen voor Tai Chi: info@irmasoetekouw.nl.