Proeftrainingen Leones/DSZ

BENEDEN-LEEUWEN - Leones/DSZ biedt jongens en meisjes, geboren in 2007, 2011 en daartussen, de kans om deel te nemen aan twee gratis proeftrainingen. De trainingen worden gegeven op woensdag 23 maart en 6 april van 18.00 tot 19.00 uur. Aanmelden voor de trainingen kan door een mail te sturen naar robendaisy@live.nl. Vermeld hierbij de geboortedatum, zodat Leones/DSZ de groepen op leeftijd in kan delen. Meer informatie: www.sv-leones.nl of www.svdsz.nl.

Lenteloop
Beuningen

BEUNINGEN - Hardloopvereniging Beuningen houdt zaterdag 9 maart een lenteloop. De loop kent een uniek concept en iedere loper bepaalt zijn eigen uitdaging. De klok start om 17.00 uur, om vervolgens van 75 minuten terug te tellen tot 0, om 18.15 uur. Doel is om zelf in te schatten hoeveel tijd je nodig hebt om vijf of tien kilometer te lopen.

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen meedoen met een kinder-hardloopclinic, waarbij ze ervaren hoe het is om hard te lopen. Volwassenen en kinderen vanaf twaalf jaar kunnen ook deelnemen aan een bootcamp. Beide onderdelen starten om 17.00 uur. Na afloop is er een hapje en drankje. Meedoen is voor leden en niet-leden gratis. Voor inschrijven en meer informatie: www.hardloopverenigingbeuningen.nl.