DIO'30 wint van VDZ

ARNHEM - DIO'30 heeft, met een overwinning in de uitwedstrijd bij VDZ, de ongeslagen status van 2016 weten te behouden. Ondanks de nodige afwezigen stond er toch een team dat weinig weg gaf en de wedstrijd in de tweede helft wist te beslissen.

VDZ ging meteen in de aanval en kreeg ook wat kansen. De eerste grote kans voor DIO'30 was na vijfentwintig minuten voetballen. Gescoord werd er echter niet in de eerste helft. DIO'30 begon de tweede helft aanvallender, maar de eerste kans was voor VDZ. Niet veel later kwam DIO'30 op voorsprong. De thuisploeg probeerde met vrije trappen en corners wat te forceren, maar DIO'30 bleef op de been. Kort voor tijd scoorde DIO'30 nog de 0-2. Aanstaande zondag speelt DIO'30 tegen Fortissimo. De aftrap is om 14.30 uur.