Arno van de Pol en René van Verseveld.
Arno van de Pol en René van Verseveld. Foto: Arno van de Pol

Doordraaishow weer terug op de radio

WAMEL - René van Verseveld en Arno van de Pol komen weer terug op de radio met hun Doordraaishow. Enkele jaren geleden presenteerde het duo het succesvolle radioprogramma de Doordraaishow en Carnavalstoppers bij RTV6.

RTV6 werd destijds overgenomen door Web FM, waarop het duo besloot te stoppen met de show. Afgelopen oktober liepen René en Arno elkaar weer tegen het lijf. Ze besloten samen weer een radioprogramma te gaan maken. De agenda van beide heren liet het niet toe eerder te starten met de doorstart van de Doordraaishow.

Eind vorig jaar was René druk met de voorbereidingen van het carnaval in Wamel. Arno is druk in de entertainmentbranche, en bekend van onder meer clown Holly. Bovendien werd hij eind vorig jaar benaderd door de NTR, om de gehele figuratiecoördinatie van de tv opnames van het Sinterklaasjournaal op zich te nemen.

Doordraaishow
Vanaf 12 april komt de Doordraaishow weer op de radio bij Extra FM. Elke dinsdag is de show live te horen tussen 20.00 en 22.00 uur. Het beloofd ouderwets lachen te worden, met leuke muziek, gasten, regionieuws en prijsvragen. Ook zal het duo regelmatig vanaf feesten en evenementen een radioverslag gaan verzorgen. Wil je eens tafelgast zijn in de studio van Extra FM met je vereniging of bedrijf, ter promotie, ter gelegenheid van een gebeurtenis, of met een hobby? Ga naar de facebookpagina van de Doordraaishow en stuur een privé bericht.
Extra FM is te ontvangen in de ether via 107.2 FM , op het Maas en Waalse kabelnet via 93.1 FM en via internet wereldwijd.