Beuningse Boys wint thuis van Echteld

BEUNINGEN - Voor Beuningse Boys stond afgelopen zondag een thuiswedstrijd tegen Echteld op het programma. Beuningse Boys was gebrand op een goed resultaat, na de laatste wedstrijd die ruim verloren werd van Spero.

Direct na de aftrap waren het De Boys die het initiatief namen. Binnen vijf minuten scoorde Mustafa Demirel de 1-0. Beuningen bleef in de eerste twintig minuten heer en meester en kreeg diverse kansen. Daarna kwam Echteld beter in het spel en scoorde na 34 minuten spelen de 1-1. In de tweede helft begonnen de Beuningse voetballers opnieuw aanvallend. Ook nu waren er diverse kansen, maar deze leidden niet tot scoren. Ook Echteld kreeg kansen, maar keeper Luuk Keijser wist de ballen uit de goal te houden. De wedstrijd leek af te stevenen op een 1-1 gelijkspel, totdat Ricardo van Herreveld in de 89e minuut alsnog de score op 2-1 voor Beuningse Boys bracht. Beuningse Boys is door de overwinning gestegen naar plek twee op de ranglijst. Zondag spelen De Boys bij Fortissimo om 14.00 uur.