Foto: J. Brunst
Foto: J. Brunst Foto: J. Brunst

Toneelgroep Leeuwen brengt blijspel

BENEDEN-LEEUWEN - Na jarenlang te gast te zijn geweest bij De Twee Linden, voert Toneelgroep Leeuwen dit jaar een blijspel op op het podium van De Rosmolen. De Surrogaatbaby, van Mart Moors, is te zien op zaterdag 19 en zondag 20 maart. De regie van het stuk is dit jaar in handen van Willemien Vissers.

In het huis van de aso-familie Middelman is de spanning te snijden. Pa en ma komen voor een grote beproeving te staan wanneer dochterlief, zelf net uit de luiers, een kinderwens heeft. De oplossing lijkt heel simpel. Het is dan ook erg vervelend dat er juist in deze turbulente gezinshectiek allerlei bezoek over de vloer komt, bezoek dat een hilarische stempel op het geheel drukt. Ondertussen probeert Arie, de heer des huizes, zijn 'eige haggie en biertje te redde', terwijl zijn vrouw Tes 'd'r bloedeige dochter nie snap'.

De voorstellingen worden gespeeld in De Rosmolen op zaterdag 19 maart, aanvang 20.00 uur, en zondag 20 maart, aanvang 14.00 uur. Kaarten zijn te bestellen bij Gerry Janssen, via tel. 0487-59 15 48.