Foto: Nicolette Vos
Foto: Nicolette Vos Foto: Nicolette Vos

Opvoering The Passion in Wamel

WAMEL - Popkoor Con Brio werkt op dit moment hard om op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart in Wamel The Passion neer te zetten. Het spektakel belooft een lust voor oog en oor te worden.

Het concept voor een moderne Passion is wel bekend. Het passieverhaal van Jezus wordt verteld en kracht bijgezet door liedjes die qua tekst aansluiten op het thema. Con Brio heeft hier haar eigen draai aan gegeven.

Het koor heeft gekozen voor teksten die indruk zullen maken. De liedjes worden door het koor, op de voor haar bekende wijze, vertolkt en begeleid door haar eigen combo. Zij maakt ook gebruik van beeldmateriaal. Dit is op zondag 1 november opgenomen. De route van de kruistocht liep van de Protestantse kerk naar de R.K. kerk. Deze route werd meerdere keren gelopen, om een zo goed mogelijke reportage te krijgen.

Kaarten
De opvoering van The Passion vindt plaats op 18 en 19 maart om 20.30 uur in de R.K. kerk van Wamel. Kaartjes zijn vanaf nu te koop via de website van het koor www.popkoorconbrio.nl. Een kaartje kost 5 euro voor volwassenen, kinderen tot en met twaalf jaar betalen 1,50 euro. Het laatste nieuws van het koor is te vinden via de facebookpagina Popkoor Con Brio Wamel.