Diana Bergsma

Donderdag 18 februari

Activiteit:        Lezing
Locatie:        Conventes,
        Afferden
Tijd:        20.00 uur

Diana Bergsma, de kracht achter Spirituele Vakantie Reizen en auteur van 'Een ontmoeting met jezelf', geeft een lezing in Afferden. Ontdek hoe jij je geluk verstoort, hoe je dit kan doorbreken en vanuit kracht en geluk kan leven. De entree bedraagt 10 euro. Reserveren: www.conventes.nl.

Tai Chi en mindfulness

Zaterdag 20 februari

Activiteit:        Workshop
Locatie:        De Zandroos,
        Afferden
Tijd:        10.30 tot 12.15 uur

Irma Soetekouw geeft een ontspannende training Tai Chi en mini-workshop mindfulness in de boomgaard van De Zandroos. De workshop kost 10 euro per persoon. Aanmelden is mogelijk tot een dag voor de workshop via info@irmasoetekouw.nl. Meer informatie: www.zen4u.nl.

Tegengas.nu

Zondag 21 februari

Activiteit:        Toneel
Locatie:        Agora theater,
        Druten
Tijd:        20.30 uur

Tegengas.nu is een zwarte comedy over de hang naar een eindeloze jeugd bij ouderen, vol grappige situaties met een serieuze ondertoon. Het is een aanklacht tegen de onheuse behandeling van ouderen door jongere generaties. Kaarten kosten 18,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.agoratheater.nl en aan de zaal.

Boychoir

Dinsdag 23 februari

Activiteit:        Filmhuisfilm
Locatie:        D'n Bogerd,
        Druten
Tijd:        20.00 uur

Het opstandige jongetje Stet heeft een groot, maar ongepolijst zangtalent. Als zijn verslaafde moeder overlijdt, wordt zijn biologische vader opgespoord. Deze dumpt hem op de prestigieuze American Boychoir School, waar hij, totaal ongemotiveerd, aan het programma deelneemt. Schoolhoofd Carvelle blijft ondanks alles in hem geloven. De entree bedraagt 7,50 euro, vrienden van het filmhuis betalen 6 euro.

Raak!

Woensdag 24 februari

Activiteit:        Voorstelling
Locatie:        Agora theater,
        Druten
Tijd:        14.30 uur

Raak! en de Magische Schoentjes belooft een magische voorstelling te worden, waarin vele beroemde sprookjes van Hans Christian Andersen en de gebroeders Grimm voorbijkomen. De meiden van Raak! vragen daarbij om hulp van het publiek. De voorstelling is bedoeld voor kinderen vanaf drie jaar. Kaarten kosten 12 euro en zijn te koop via www.agoratheater.nl en aan de zaal.